Attēli
Pildīta paprika ar gaļu.
Sautējums podiņā “Ālande”
Līdaku kotletes.
Ceturtdien taisam cepelīnu balli!
Jonass triumfē pasaules čempionātā!
Pildīta kotlete ar olu “Vārnu ligzda”
Sākam gatavoties pasaules čempionāta spēlēm Ķelnē.
Latvijas izlases kalendārs pasaules čempionātā (*pēc Latvijas laika)
6. maijs. 13:15 Latvija – Dānija
7. maijs. 21:15 Latvija – Slovākija
9. maijs. 17:15 Latvija – Itālija
11. maijs. 21:15 Latvija – Zviedrija
13. maijs. 13:15 Latvija – ASV
15. maijs. 21:15 Latvija – Krievija
16. maijs. 21:15 Latvija – Vācija
Plovs – gluži kā no austrumu pasakām.
Plovs ir ēdiens, par kuru vienmēr ir tikuši lauzti šķēpi – teju katram, kurš kaut reizi mūžā ir nobaudījis bezgala aromātisko un sātīgo plovu, ir viedoklis, kā tam jāizskatās, jāgaršo, un kā tas pareizi jāgatavo. Īpaši dedzīgi savus uzskatus pauž tie, kuriem nācies nobaudīt autentisku kazanā gatavotu plovu tā dzimtenē Vidusāzijā. Gandrīz visas šā reģiona valstis pretendē uz vienīgo īsto plova recepti, tāpēc labāk neiesaistīties strīdos, bet izbaudīt burvīgo dažādību – no saldiem, irdeni-gaisīgiem ploviem ar rozīnēm un visu veidu žāvētiem augļiem līdz trekniem virumiem, kur dominē jērs, sīpoli un garšvielas.